Hassan Nawaz fra Høyre besøkte Fransiskushjelpen!

Generalsekretær Lise Tørnby og Hassan Nawaz (H)

Onsdag 10. november kom Hassan Nawaz fra Høyre på besøk til Fransiskushjelpen. Nawaz var inntil nylig leder for Oslo Unge Høyre. Nå er han nyvalgt fraksjonsleder for helse og sosialutvalget, og veldig interessert i å høre mer om Fransiskushjelpens arbeid i Oslo. Hassan Nawaz er selv oppvokst i byen, og fortalte at han allerede kjenner godt til mye av Fransiskushjelpens arbeid. - Dere er utrolig viktige bidragsytere i byen vår. Takk for innsatsen gjennom mange år! 

På møtet var også generalsekretær Lise Tørnby og lege Anja Lee, som fortalte om Fransiskushjelpen generelt, men særlig om vårt arbeid med alvorlig syke og døende. – Vi vet at kompetanse, tid og tilgjengelighet er de viktigste faktorene for at våre pasienter og pårørende skal oppleve at det er trygt å være hjemme i livets aller siste fase. Det er ikke et mål at alle skal dø hjemme. Men det bør være et mål at de som ønsker det kan velge.  

- I Fransiskushjelpen har vi over 40 års erfaring med hjemmehospice, og vi håper vi at vi kan få bidra til livsviktig hjemmetid for alvorlig syke og døende i minst 40 år til, sa Tørnby i møtet. Stort takk til Hassan som tok seg tid til et møte med Fransiskushjelpen i en travel høst.